neverfap topluluk sistemi

Neverfap Akademi’nin Sunduğu Hizmetler

Neverfap Akademi olarak 3 yılı aşkın süredir farkındalık yarattığımız yayınlarımızla beraber bağımlılıktan kurtulma sürecinizi kolaylaştırmak için sizlere hizmetlerimizi sunuyoruz.

Hizmetlerimizi bağımlılıktan kurtulmanızın yanında kişisel gelişiminiz için de en uygun hale gelecek şekilde geliştiriyoruz.

Whatsapp Topluluk Grupları

Bağımlılıkla mücadelenin zor yanlarından birisi yalnızlık hissidir. Ücretsiz, sınırsız ve her an erişilebilir bir bağımlılıkta bu yalnızlık hissi daha da ağır basabilmektedir. Birbirimizin tecrübelerinden faydalanıp kriz anlarında destek alabileceğimiz bir grubumuz olsa nasıl olurdu? Hatta bir süre sonra bu grup bağımlılığımızdan kurtulup kendimizi geliştirebileceğimiz harika bir sosyal ortama dönüşseydi?

Neverfap Akademi olarak 2017 yılından bu yana bağımlılığınızdan daha kolay ve sağlam bir şekilde kurtulmanız için Whatsapp gruplarımızda sizlere yardımcı oluyoruz.

Pornografi bağımlılığından kurtulmanın yanında sağlıklı alışkanlıkların kazanıldığı meydan okumalara, kulüplere ve ek gruplara sahibiz.

  • Ana gruplarımız (Aylık meydan okuma grubu; başlangıç, orta, ileri ve üst düzey grupları)
  • Meydan okuma gruplarımız (#30SabahErkenKalk, #30GünMeditasyonYap, #30GünSporYap grupları)
  • Ek gruplarımız (Soru çözüm, kültür ve sanat, kişisel gelişim grupları)

Bu videodan gruplara nasıl girebileceğinizi uygulamalı olarak görebilirsiniz.

Neverfap İrade Kampı

Neverfap İrade kampı 4 hafta boyunca çeşitli alışkanlıklar ve görevlerle katılımcılarının bağımlılığa dair farkındalıklarını, irade güçlerini ve hayat kalitelerini arttırmayı hedefleyen profesyonel denetimde gerçekleşen özel Neverfap kampıdır.

İrade kampının ilk gününden son gününe kadar düzenli olarak birçok alışkanlık eklenerek farkındalığınızı arttıracak görevler veriliyor. Kampın “bir bardak su içmek” gibi basit görevlerle başlaması ve yavaş yavaş gelişmesi iradenin yavaş yavaş kuvvetlenip gelişimin sürdürülebilir olmasını sağlıyor.

Ahmet: Uzun yıllardır kendimde oluşturmaya çalıştığım disiplinin ilk adımlarını gayet sağlam bir şekilde atmış oldum zihinsel olarak bir arınma gerçekleştiğinin farkındayım ve buna bağlı sancılı bir dönemi de geride bırakmış oldum giderek daha iyi olacağıma eminim artık.

İrade kamplarına katılmak için İrade kampı üyeliğine sahip olmanız gerekiyor. İrade kamplarıyla ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Neverfap Sohbetleri

Üyelerimizle birlikte haftada 2 gün hayat tecrübelerimiz, kişisel gelişimimiz ve Neverfap sürecimiz üzerinde sohbetler gerçekleştiriyoruz. Bu sohbetlerde üyelerimiz sormak istedikleri soruları doğrudan moderatörümüze sorabiliyorlar. Bununla birlikte üyelerimizin kendisini ifade etmesi ve diğer üyelerin tecrübelerini birinci elden dinlemeleri süreçlerini olumlu düzeyde etkiliyor.

Kaan: Genel olarak kimseyle bu bağımlılık hakkında konuşamıyoruz ve bizle aynı sorunları yaşayan insanlarla konuşmak bu ihtiyacı ortadan kaldırıyor, iyi geliyor. Ayrıca konuşma ortamı güzel oluyor, ben zevk alıyorum. Bazen sen başkasına bir şeyler katıyorsun bazen bir başkası sana.

Sohbetlerimiz başlangıç ve üzeri üyelerimiz için bir, orta ve üzeri üyelerimiz için bir olmak üzere iki kere gerçekleşiyor. Görüşmeler Zoom ya da Discord üzerinden gerçekleştiriliyor. Üyelikler için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Sürecinizi kolaylaştırmak, kaliteli bir ortamda, kaliteli insanlarla ve uzman desteği ile ilerlemek isterseniz hizmeterimizden faydalanabilirsiniz.

Kitapları Unutmayalım! Kitapları, blog yazılarını ve Youtube videolarını unutmayalım. Topluluk gruplarımız ve diğer tüm hizmetlerimiz sahip olduğumuz bilimsel kaynaklarla hazırlanan yazılarla, rehberlerle bu kadar etkili olabiliyor.

0 0 votes
Makale Değerlendirmesi
Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
thwisse
thwisse
3 yıl önce

Telegram grubu var mı? Şu son olaylardan sonra belki telegrama geçmeyi düşünebilirsiniz. Hem telefon numaraları gözükmüyor, hem daha kullanışlı, hem yönetim için çok fonksiyon var vs.

Mustafa
Mustafa
3 yıl önce

WHATAAPP GRUBUNA DAHIL OLAMIYORUM YOUTUBEDEN UYE OLDUM